Се прикажуваат сите 33 резултати

Dynamic вертикален калорифер 2000W

999.00 ден
Шифра:10574 Моќност 2000 W 2 степени на моќност 1000 W/2000 W Променлив термостат Заштита од прегревање Индикатор на работа

Dynamic PTC греалка 2000W

2,999.00 ден
Шифра:10572 Моќност: 2000 W Напон: 220-240 V Фреквенција (50-60 Hz) Прилагодив термостат Заштита од прегревање Боја: Сива

Dynamic вертикален калорифер плав

799.00 ден
Шифра:10582 Моќност: 2000W 2 степени на моќност 220x130x270mm Вентилатор Термо регулатор Заштита од прегреаност Боја: плава

Dynamic вертикален калорифер жолт

799.00 ден
Шифра:10580 Моќност: 2000W 2 степени на моќност 220x130x270mm Вентилатор Термо регулатор Заштита од прегреаност Боја: жолта

Dynamic вертикален калорифер црвен

799.00 ден
Шифра:10581 Моќност: 2000W 2 степени на моќност 220x130x270mm Вентилатор Термо регулатор Заштита од прегреаност Боја: црвена

Dynamic маслен радијатор со 7 ребра

2,099.00 ден
Шифра:10569 Моќност: 700W Напон:220-240 V 7 ребра Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање ON/OFF Боја:бела

Dynamic подвижна клима 7392

4,499.00 ден
Напон: 220-240V 50Hz Моќност: 60W Проток на воздух 25м кубни/мин Капацитет на сад за вода: 10л Потрошувачка на вода: 300

Dynamic подвижна клима 7391

3,299.00 ден
Напон: 220-240V 50Hz Моќност: 60W Брзини на вентилаторот: 3(ниска,средна и висока) Oсцилирачки перки со 3 брзини Преграда за вода: 3.5л

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

12,999.00 ден
Шифра 5895 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)

Dynamic ПТЦ греалка

1,799.00 ден2,799.00 ден
Шифри: 9353 Греалка 2000W 9715 Греалка 3000W Напон 220-240V Фреквенција 50/60Hz Потребна моќ 2000W Подесувања 1000/1500/2000W Гаранција 1 година Димензии: 2000W

Dynamic ПТЦ Греалка 1500W

1,499.00 ден
Шифра: 9718 Моќност: 1500W Напон: 220V – 240V Tермо регулатор Заштита од прегреаност Гаранција: 1 година Димензии 170x137x225mm

Dynamic Вертикална греалка – Kалорифер 2000W

799.00 ден
Шифра: 2586 Моќност: 2000W макс. 2 степени на моќност; вентилатор; термо регулатор; заштита од прегреаност Гаранција: 1 година Димензии 220x130x270mm

Dynamic Хоризонтален калорифер

899.00 ден
Шифра 6139 Моќност: 2000W макс. 2 степени на моќност; вентилатор; термо регулатор; заштита од прегреаност Гаранција 1 година Димензии 260x130x270mm

Dynamic Kварцна греалка 2000W

3,099.00 ден
Шифра 7484 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W Гаранција: 1 година Димензии 510x220x520mm

Dynamic Кварцна греалка 2000W

2,799.00 ден
Шифра 7485 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W IP24 водоотпорен Монтирање на ѕид Се исклучува при пад Самостојна или

Dynamic Плинска греалка ПИРАМИДА

19,999.00 ден
Шифра 5896 Гориво: LPG гас. Средна потрошувачка: 870g/hr. Гаранција 1 година

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

9,799.00 ден
Шифра 5894 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)

Dynamic Плинска греалка ПЕЧУРКА

9,799.00 ден
Шифра 5893 База: 454mm x 86mm(H) Резервоар: 378mm x 780mm(H) Горилник: 262mm x 540mm(H) Решетка за пламен: 260mm x 220mm(H)

Dynamic Инфрацрвена греалка 1500W

3,799.00 ден
Шифра 7486 IP24 водоотпорен Самостојна или монтирана на ѕид Напон 220-240V(50Hz) Јачина 1500W Големина на производот 425(W)*425(D)*300(H) Тежина на производот

Dynamic Греалка на плин

4,799.00 ден
Шифра 8255 Тип на гас: LPG Притисок: 2.8kPa Излезна топлина(kw): 1.4 (ниска), 2.8 (средна), 4.2 (висока) Потрошувачка на гас (g/hr):

Dynamic Кварцна греалка

1,099.00 ден
Шифра 2573 Моќност: 500W/1000W/1600W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; вентилатор; ладно куќиште Гаранција 1 година Димензии 450x265x365mm

Dynamic Кварцна греалка

699.00 ден
Шифра 2579 Моќност: 400W/800W/1200W макс. 3 степени на моќност; исклучување при пад; рачка за носење. Гаранција 1 година Димензии 550x205x535mm

Dynamic Кварцна греалка со далечинско 2000W

6,249.00 ден
Шифра 7483 Напон 220-240V Фреквенција (50Hz) Јачина (W) 2000W Со далечинско IP26 водоотпорен Монтирање на ѕид Гаранција 1 година Димензии

Dynamic Кварцна греалка

1,299.00 ден
Шифра 2578 Моќност: 400W/800W макс. 2 степени на моќност; контрола со повлекување; можност за на ѕид. Гаранција: 1 година Димензии

Dynamic Панелна греалка

3,099.00 ден
Шифра 9352 Волтажа 220-240V Фреквенција 50/60Hz Moќност 1250 / 2500W Потенциометар Заштита од прегревање Гаранција: 1 година Димензии 940x120x500mm

Dynamic Радијатор

1,649.00 ден
Шифра 9719 Моќност : 2000 W Ротационен прекинувач Прилагодлив термостатот Безбедно термичко исклучување Заштита од прегревање Индикаторско светло Метален дизајн

Dynamic маслен радијатор

4,999.00 ден
Шифра 9717 2500W 13 ребра Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање Тркала за прилагодливо движење Гаранција: 1 година Димензии

Dynamic Маслен радијатор

3,199.00 ден
Шифра 9354 Моќност: 2500W 11 ребра Потенциометар Заштита од прегревање Гаранција: 1 година Димензии 520x135x580mm

Dynamic Фен-греалка 2000W

3,549.00 ден
Шифра 7488 IP21 водоотпорен Монтирана на ѕид Напон 220-240V(50Hz) Јачина 2000W Фреквенција (50Hz) Гаранција: 1 година Димензии 280x130x430mm

Dynamic Електрична ѕидна греалка 2000W

2,599.00 ден
Шифра 7487 Напон AC220-240V Фреквенција 50/60Hz Струја 2000W Самостојна или монтирана на ѕид Заштита од прегревање Прилагодлива контрола на термостатот

Dynamic Метална конвектор греалка 2000W

1,999.00 ден
Шифра 7482 Грејна моќ 750W/1250W/2000W Ротационен прекинувач Прилагодлив термостатот Безбедно термичко исклучување Заштита од прегревање Индикаторско светло Вградени рачки за

Dynamic Стаклена панелна греалка 2000W

4,179.00 ден
Шифра 9716 Грејна моќ 2000W Самостојна или монтирана на ѕид Со далечински управувач Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање

Dynamic Стаклена панелна греалка 2000W

5,999.00 ден
Шифра 7481 Калено стакло однапред IP24 водоотпорен Прилагодлива контрола на термостатот За заштита од прегревање Самостојна или монтирана на ѕид