Се прикажуваат сите 2 резултати

Eлектричен ударен чекан MaxPuls МP-HD14

4,899.00 ден
Електричен ударен чекан Напон: 230V-50Hz Моќност: 1200W Вртежи: 900/min Дупчење во: 28mm Ударна енергија: 5.0J Футер: SDS+ 1 година гаранција

Eлектричен ударен чекан MaxPuls МP-HD09

4,199.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 1050W Вртежи: 950/min Дупчење во: 26mm Ударна енергија: 4.5J Футер: SDS+ 1 година гаранција Шифра 8340