Прикажан е еден резултат

Tons 8679 Eлектрична батерија високомонтажна со долг врат

2,299.00 ден
Материјал: пластика, метал Притисок: 220-240V/50Hz Моќност: 3Kw Притисок на вода: 0,04 до 0,5 MPa Проток на топла вода: 2-2,5л/мин. Температура