Прикажан е еден резултат

Eлектрична пила MaxPuls МP-ECS022

4,699.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 2200W Вртежи: 7.000/min Должина на меч: 400mm Брзина на ланец: 12m/s Тип на пила: OREGON 1 година