Прикажан е еден резултат

EMS Стимулатор за зацврстување на стомачни

Original price was: 549.00 ден.Current price is: 249.00 ден.
Сега можете да ги оформете вашите стомачни мускули без напорно вежбање. ЕМС (електрична мускулна стимулација) е технологија која директно испраќа