Прикажан е еден резултат

EMS Стимулатор за зацврстување на стомачни

249.00 ден
Сега можете да ги оформете вашите стомачни мускули без напорно вежбање. ЕМС (електрична мускулна стимулација) е технологија која директно испраќа