Се прикажуваат сите 2 резултати

ISKRA Сет рачни алати во куфер ERO 60

2,499.00 ден
Прилагодлив клуч: 200 mm (8 “) Универзален нож: 18 mm Дијагонала клешти: 150 mm (8 “) Комбинирани клешти: 150 mm

ISKRA Сет рачни алати во куфер ERO 60

2,399.00 ден
Прилагодлив клуч: 200 mm (8 “) Универзален нож: 18 mm Дијагонала клешти: 150 mm (8 “) Комбинирани клешти: 150 mm