Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra Сет рачен алат ERO HTWR-65

4,099.00 ден
Сетот се состои од: -1/4” Наставки (12 парчиња): 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm;

Iskra Сет рачен алат ERO HTWR-65

3,999.00 ден
Сетот се состои од: -1/4” Наставки (12 парчиња): 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm;