Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra Сет алати од 85 дела ERO HTWR-85

5,799.00 ден
‘- Крцкало: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4″) и 12,5 mm (1/2 “) – 1/2 “сокети: (16 парчиња) 10, 11, 12,

Iskra Сет алати од 85 дела ERO HTWR-85

5,699.00 ден
‘- Крцкало: (2 парчиња) 6,35 mm (1/4″) и 12,5 mm (1/2 “) – 1/2 “сокети: (16 парчиња) 10, 11, 12,