Се прикажуваат сите 2 резултати

Подвижна клима – Разладувач на воздух FKL-JH20

3,999.00 ден
Моќност 80w Напон 220-240V~50Hz 3 брзини Резервоар за вода 4л Состав: метал, пластика, гума Шифра 177563

Подвижна клима – Разладувач на воздух FKL-JH20

3,899.00 ден
Моќност 80w Напон 220-240V~50Hz 3 брзини Резервоар за вода 4л Состав: метал, пластика, гума Шифра 177563