Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA FRANKLIN Бар стол на расклопување

3,099.00 ден
Код на производ: 504.064.65 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: црна * тестиран со 100 кг *

IKEA FRANKLIN Бар стол на расклопување

3,099.00 ден
Код на производ: 704.048.75 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: бела * тестиран со 100 кг *