Се прикажуваат сите 29 резултати

Тенда со метал 3×3

3,699.00 ден
Шифра: 9527 – црвена 9526 – бела 7213 – зелена 7214 – плава Димензии 3x3m Материјал: полиестер

Тенда Garden 6287

2,499.00 ден
Шифра:6287 Големина: 3 х 3 m Висина 2.5 m Материјал: Полиетилен

Детски стол

799.00 ден
Димензии:58x38x63cm 10086 зелен 10126 розев

Тенда со метал

3,799.00 ден
Шифра: 9527 – црвена 7214 – плава Димензии 3x3m Материјал: полиестер

Тенда 3x4m

13,799.00 ден
Големина:3x4m Шифра: 10092

Стол со три ногарки во боја по избор

199.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии на производот: 32 x 32 x 42 cм

Tons Garden Стол 7372

1,199.00 ден
Карактеристики на производот: Димензии: 55 x 58 x 73 cm Боја:Сива

Tons Garden Стаклена маса 150 x 90

5,199.00 ден
Шифра:7228 Димензии на производот: 150 x 90 x 71cm Материјал: Метал и стакло Боја: Црна

TONS GARDEN Стол ратан сив

1,399.00 ден
Шифра: 7217 Димензии: 55 x 58 x 73 cm Боја: Сива

TONS GARDEN Маса округла со стакло

2,799.00 ден
Шифра: 7216 Димензии: 90 х 70 cm Материјал: Стакло, метал

Тенда TONS GARDEN 6285

1,799.00 ден
Карактеристики на производот: Боја: Бела Шифра 6285 Големина: 3 х 3 м Висина 2,5 м Материјал: Полиетилен

Стол Garden

1,199.00 ден
Шифра: 9545 – црн 10095 – кафеав Димензии: 55 x 59 x 73 cm Материјал: Пластика

Црна масичка Garden

1,999.00 ден
Шифра:9544 Димензии: 60×70 cm Материјал: Пластика

Тенда со метал

Шифра: 9526 – бела 7213 – зелена Димензии 3x3m (чадор систем) Материјал: Poliester Assembly Gazebo

Странична тенда

5,199.00 ден
Шифра: 10075 – бела 10076 – темно сива Димензии 160x300cm

Маса со 2 столчиња 9551

4,899.00 ден
Шифра:9551 маса:60x71cm стол:42x46x82 cm

Нишалка со чадор Garden

12,099.00 ден
Шифра: 10098 Димензии:190 x 105 x 205 cm

Чадор за сонце Garden 2.7 м

2,589.00 ден2,999.00 ден
Шифра: 9521 Беж 9522 Кафеава 9523 Сива Дијаметар: 2.7 m

Чадор за сонце Garden 3m

11,299.00 ден
Шифра 9524 Беж 9525 Сива Диаметар: 3m

Чадор за сонце Garden 300 cm

4,799.00 ден
Шифра: 9081 Темно сив 9082 Светло сив Големина: 300 см Материјал: Полиестер

Сет маса со 2 столици Garden

7,799.00 ден
Шифра 9350 Димензии: Маса: 70 х71cm 2 столици: 56х 60х 88cm

Клупа на расклопување /бела

3,199.00 ден
Шифра: 9099 Димензии: 180 x 25 x 43 cm Бела боја

Нишалка хамок мрежа

449.00 ден
Шифра: 9073 Димензии: Ширина: 80 см Должина: 200 см Максимална тежина: до 100 кг

Чадор за сонце со лед светилки Garden

7,799.00 ден
Шифра: 9041 – крем 9042 – кафеава 9043 – сива 9044 -темно црвена Димензија: 300 см Материјал: Полиестер LED осветлување

Чадор за сонце Garden 300 cm

4,799.00 ден
Шифра: 7789 – плав 7790 – темно зелен 7791 – кафеав Материјал: полиестер Димензија: 300 cm

Tons Garden Клупа на расклоп

3,399.00 ден
Шифра: 7219 Димензии: 180 хм 25 х 43 cm Боја: Црна

Чадор за сонце Garden 300 cm

4,799.00 ден
Шифра: 6796 – беж 6797 – темно црвен Големина: 300 см Материјал: Полиестер

Тенда Garden 3×3

2,099.00 ден
Шифра:6287 Големина: 3 х 3 m Висина 2.5 m Материјал: Полиетилен

Garden Тенда зелена 3x3m

2,499.00 ден
Шифра: 6286 Тенда од полиестер Димензија: 3 х 3 m Висина: 2.5 m Моделот е достапен во целосно зелена боја