Прикажан е еден резултат

Апарат за правење вафли и мафини Gorenje WCM 702 PW

2,599.00 ден
Апарат за правење вафли и мафини Алуминиум Приклучна моќ: 700 W Затворена положба Индикатор за температура Едноставно печење Гумена подлога