Се прикажуваат сите 2 резултати

ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001

1,299.00 ден
• Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање

ISKRA транспортна количка GREEN THUMB LY-001

1,199.00 ден
• Димензии на артикалот: 580 x 290 x 120 mm (LxWxH) • Плоча МДФ, дебела 18 мм • Постава: Анти-лизгање