Се прикажуваат сите 3 резултати

IKEA Grono Столна ламба / сина

799.00 ден
Код на производ: 103.649.43 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: сина Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Grono Столна ламба / бела

799.00 ден
Код на производ: 203.732.25 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: бела Димензии на производот > Ширина: 10 см

IKEA Grono Столна ламба / зелена

799.00 ден
Код на производ: 003.649.48 Карактеристики на производот > Материјал: стакло > Боја: зелена Димензии на производот > Ширина: 10 см