Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA Hemma кабел за лустер црн

399.00 ден
Код на производ:403.865.90  Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: црна Димензии на производот:  > Кабел, должина: 1.8 м

IKEA Hemma кабел за лустер бел

399.00 ден
Код на производ: 103.865.77 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Кабел, должина: 1.8