Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra Батериска штрафилица HL-SD15Li-1036 + 2 год. гаранција

Original price was: 1,999.00 ден.Current price is: 1,599.00 ден.
• Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина во мирување: 180 врт / мин • Вртежен момент: 3

Iskra Батериска штрафилица HL-SD15Li-1036 + 2 год. гаранција

Original price was: 1,899.00 ден.Current price is: 1,499.00 ден.
• Напон: 3.6V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина во мирување: 180 врт / мин • Вртежен момент: 3