Showing all 2 results

Iskra ERO FST111

499.00 ден
Комплет HSS бургии за метал и пластика: Дијамерат во mm: 1.5 / 2 / 2.5 / 3 / 3.2 /

Iskra ERO FST111

399.00 ден
Комплет HSS бургии за метал и пластика: Дијамерат во mm: 1.5 / 2 / 2.5 / 3 / 3.2 /