Се прикажуваат сите 2 резултати

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG2200

6,099.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 2200W Вртежи: 6600 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG2200

5,999.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 2200W Вртежи: 6600 rpm во празен од Осовина: M14 3 дотатни положби за рачката Подесување на рачката