Се прикажуваат сите 2 резултати

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG750

3,399.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 750W Вртежи: 12.000 rpm во празен од Осовина: M14 2 дотатни положби за рачката Големина на диск

Аголна брусалка Iskra ERO IE-AG750

3,299.00 ден
Напон: 230-240V~50Hz Јачина: 750W Вртежи: 12.000 rpm во празен од Осовина: M14 2 дотатни положби за рачката Големина на диск