Се прикажуваат сите 2 резултати

Вибрациона брусилка Iskra ERO IE-AJ23-200

2,399.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 200W • Број на вртежи: 15.000 min-1 • Број на вибрации: 30.000 min-1 • Пречник

Вибрациона брусилка Iskra ERO IE-AJ23-200

2,299.00 ден
• Моќност: 230-240V~50Hz • Јачина: 200W • Број на вртежи: 15.000 min-1 • Број на вибрации: 30.000 min-1 • Пречник