Се прикажуваат сите 2 резултати

Електрична штрафилица за гипс картон Iskra ERO IE-DS3-600

4,599.00 ден
• Моќност: 220-240V~50Hz • Јачина: 600W • Брзина: 0-2400 min-1 • Глава: шестаголна 1/4″ • Граничник за длабочина • Променлива

Електрична штрафилица за гипс картон Iskra ERO IE-DS3-600

4,499.00 ден
• Моќност: 220-240V~50Hz • Јачина: 600W • Брзина: 0-2400 min-1 • Глава: шестаголна 1/4″ • Граничник за длабочина • Променлива