Се прикажуваат сите 2 резултати

Електрична дупчалка Iskra ERO IE-ED500

3,099.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност : 500W Вртежи : 0-2700 врт / мин Променлив футер: Ø 1,5 – 10 mm

Електрична дупчалка Iskra ERO IE-ED500

2,999.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50Hz Моќност : 500W Вртежи : 0-2700 врт / мин Променлив футер: Ø 1,5 – 10 mm