Се прикажуваат сите 2 резултати

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED710

3,599.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 710W Вртежи во празен од при вртење : 0-2800 врт / мин Вртежи во

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED710

3,499.00 ден
Напон: 220-240V ~ 50/60Hz Моќност : 710W Вртежи во празен од при вртење : 0-2800 врт / мин Вртежи во