Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта

9,099.00 ден
Карактеристики: Напон: 230-240V ~ 50Hz Моќност: 1500W (max) Ударна моќ: 5.5 J Брзина без оптоварување: • при вртење: 0–880 min-1

Iskra ERO IE-RH32K-1500 Хилта

8,999.00 ден
Карактеристики: Напон: 230-240V ~ 50Hz Моќност: 1500W (max) Ударна моќ: 5.5 J Брзина без оптоварување: • при вртење: 0–880 min-1