Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрење

4,099.00 ден
Ножица за поткастрување, одличен алат за оддржување лозје, овоштарници, плод, Моќна, со притисок на рез до 90 kg, инстант стоп,

Iskra M0E 6ET 7.2 Батериска ножица за кастрење

3,999.00 ден
Ножица за поткастрување, одличен алат за оддржување лозје, овоштарници, плод, Моќна, со притисок на рез до 90 kg, инстант стоп,