Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA Jall Сушара за алишта

749.00 ден
Код на производ: 802.428.92 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Боја: бела Димензии на производот > Должина: 79 см

IKEA Jall Корпа за алишта за перење

499.00 ден
Код на производ: 701.189.68 Карактеристики на производот > Материјал: метал, 100% полиестер > Боја: бела Димензии на производот > Должина: