Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra батериска сабјеста пила – модел JOF 2ET 10.8 (ET1405) + 2 год. гаранција

Original price was: 4,999.00 ден.Current price is: 4,349.00 ден.
• Напон: 10,8V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина на сечење: 0-2100 / мин-1 • Сечење на: • 80

Iskra батериска сабјеста пила – модел JOF 2ET 10.8 (ET1405) + 2 год. гаранција

Original price was: 4,899.00 ден.Current price is: 4,249.00 ден.
• Напон: 10,8V • Моќност: Li-ion батерија (1.3Ah) • Брзина на сечење: 0-2100 / мин-1 • Сечење на: • 80