Прикажан е еден резултат

Безжичен звучник KTS-1180+ гратис микрофон

1,299.00 ден
Големина на звучниците: 4” x 2 Mоќност: 5w x 2 FM: 87,5-108,0 Mhz. USB полнење: DC5V. Максимална поддршка за меморија