Прикажан е еден резултат

IKEA Lampan Столна ламба / бела

639.00 ден
Код на производ: 200.469.88 Карактеристики на производот > Материјал: ПВЦ > Боја: бела Височина: 29 см Основа, диаметър: 13 см