Се прикажуваат сите 4 резултати

Iskra Li-ion Батерија BP27Li-20040 + 1 год. гаранција

4,099.00 ден
• Напон: 20V • Капацитет: 4,0 Ах • Екран за статус на полнење од 3 фази • Компатибилен со сите

Iskra Li-ion Батерија BP27Li-20020 + 1 год. гаранција

2,499.00 ден
• Напон: 20V • Капацитет: 2,0 Ах • Екран за статус на полнење од 3 фази • Компатибилен со сите

Iskra Li-ion Батерија BP27Li-20040 + 1 год. гаранција

3,999.00 ден
• Напон: 20V • Капацитет: 4,0 Ах • Екран за статус на полнење од 3 фази • Компатибилен со сите

Iskra Li-ion Батерија BP27Li-20020 + 1 год. гаранција

2,399.00 ден
• Напон: 20V • Капацитет: 2,0 Ах • Екран за статус на полнење од 3 фази • Компатибилен со сите