Прикажан е еден резултат

Mултифункционалнa таблетa 200гр

199.00 ден
Комбинирани таблети(хлор, алгицид, флокулант, коагулант и pH стабилизатор) 200 gr таблети со 90% активен хлор. Средство за третман на водата