Се прикажуваат сите 6 резултати

Клуб маса и трпезариска 2 во 1 сонома

7,599.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм и 25мм кантирана со АБС трака од 1мм Едноставно и брзо склопување од

Клуб маса и трпезариска 2 во 1 бела

7,599.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм и 25мм кантирана со АБС трака од 1мм Едноставно и брзо склопување од

Клуб маса Селина сонома

1,349.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Клуб маса Селина бела

1,249.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Маса на расклопување

2,099.00 ден
Маса 80 х80cm црвена боја маса-22507 портокалова боја маса-22510 зелена боја маса-22508 кафеава боја маса-22511 сина боја маса-22509

Принтана чаша Маша и медо

199.00 ден
Принтана чаша Маша и медо Вршиме принтање на Ваш текст/дизајн/фотографија по иста цена