Прикажан е еден резултат

Max Puls MP-CD07 Батериска штрафилица

1,899.00 ден
Литиумска Батерија 12,8V Вртежи: 0-650/min Време на полнење: 3-5 часа Безклучен футер: 1-10 мм Вртежен момент: 19+1 Шифра: 8343 Гаранција