Прикажан е еден резултат

MIDEA KJ350G-S1 Прочистувач на воздух

7,899.00 ден
5-слоен H13 TRUE HEPA Филтер (Предфилтер Антибактериски филтер Активен јаглен филтер ХЕПА 13 филтер Најлонски мрежест филтер за заштита на