Се прикажуваат сите 2 резултати

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-180S + 2 год. гаранција

7,099.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина во мирување: – Одделение 1: 0-400 / мин-1 – Одделение

Iskra Батериска штрафилица ML-CD92-180S + 2 год. гаранција

6,999.00 ден
• Напон: 18V • Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah) • Брзина во мирување: – Одделение 1: 0-400 / мин-1 – Одделение