Showing the single result

Bluetooth безжичен звучник MN-03 + гратис микрофон

1,399.00 ден
Пренослив Bluetooth звучник работи со USB, AUX, Bluetooth, подржува мемориска картичка, водоотпорен, со него е влучен и далински управувач. Фрекфенција: