Прикажан е еден резултат

Maxpuls Тајфун на плин MP-GH50

10,899.00 ден
Ширфа 8997 Моќност: 50kW Издувна моќ: 650m3/h Капацитет на затоплување: 650m3 Потрошувачка: 3.63kg/h Притисок на цревото за гас: 1.5bar Тип