Се прикажуваат сите 2 резултати

Минијатурна камера Nano HD cam

699.00 ден
Врвна минијатурна камера со широк агол на снимање,HD резолуција и одлични технички карактеристики. Висок квалитет на видео снимките и фотографиите.

Минијатурна камера Nano HD cam

599.00 ден
Врвна минијатурна камера со широк агол на снимање,HD резолуција и одлични технички карактеристики. Висок квалитет на видео снимките и фотографиите.