Се прикажуваат сите 4 резултати

IKEA POANG фотелја

7,499.00 ден
Код на производ: 692.408.23 Карактеристики на производот: Материјал: дрво, ткаенина Боја на рамка: бреза Боја на перница: црна Димензии на

IKEA POANG фотелја

7,499.00 ден
Код на производ: 392.407.87 Карактеристики на производот: Материјал: дрво, ткаенина Боја на рамка:  бреза Боја на перница:  светло беж Димензии

IKEA POANG фотелја

7,499.00 ден
Код на производ: 592.408.28 Карактеристики на производот: > Боја на рамка: црно – кафеава > Боја на перница: црна Димензии

IKEA POANG фотелја

7,499.00 ден
Код на производ: 392.407.92 Карактеристики на производот: > Боја на рамка: црно – кафеава > Боја на перница: светло сива