Прикажан е еден резултат

RAIDER RD-ID28 Ударна Дупчалка + СЕТ скалпер, прободник, чекан и фазомер

2,099.00 ден
Моќност 810 вати Вртежи 0-2800/минута Дупчење во: метал 13мм дрво25мм бетон 16мм футер 13мм Регулатор на вртежи реверс Самозатегнувачки футер