Showing all 2 results

IKEA Ryra Абажур темно црвен

619.00 ден
Код на производ: 804.040.83 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: темно црвена Димензии на производот: > Дијаметар:

IKEA Ryra Абажур темно зелен

619.00 ден
Код на производ: 004.197.57 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, пластика > Боја: темно зелено Димензии на производот: > Дијаметар: