Прикажан е еден резултат

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

9,099.00 ден
Елегантно и ефикасно решение за подобрување на квалитетот на воздухот во домот 3-чекори филтрација која обезбедува највисока можна ефикасност –