Се прикажуваат сите 3 резултати

IKEA SKUBB Организатор /кутија за чевли

1,099.00 ден
Код на производ: 901.863.91 Карактеристики на производот: > Материјал: ткаенина / мрежа, засилена полипропиленска пластика > Боја: бела *Број во

IKEA Skubb организер за складирање облека

999.00 ден
Код на производ: 902.949.89 Димензии на производот > Ширина: 69 см > Длабочина: 55 см > Висина: 19 см Димензии

IKEA Skubb организер за складирање облека

799.00 ден
Код на производ: 302.903.62 Димензии на производот > Ширина: 44 см > Длабочина: 55 см > Висина: 19 см Димензии