Showing the single result

Греалка конвектор ST CHG-8000NP

2,099.00 ден
ST CHG-8000NP Греалка конвектор 2000W Прилагодлив термостат Три нивоа 750/1250/2000W Алуминиумски греач Автоматска контрола на температурата Заштита од прегревање Шифра: 74725