Се прикажуваат сите 2 резултати

Maxpuls Тајфун на плин MP-GH15

5,999.00 ден
Шифра 8257 Напон: 230V~50Hz Moќност: 15kW Издувна моќ:300m3/h Затоплува:116m3 Тежина:4,6kg Гаранција 1 година Димензии 390x215x290mm

Maxpuls Тајфун на плин MP-GH50

10,899.00 ден
Ширфа 8997 Моќност: 50kW Издувна моќ: 650m3/h Капацитет на затоплување: 650m3 Потрошувачка: 3.63kg/h Притисок на цревото за гас: 1.5bar Тип