Showing all 3 results

Talking Angela

699.00 ден
• Хит апликацијата Talking Angela, сега може да ја имате во вашите раце без да ја трошите батеријата од телефонот.

Talking Tom

799.00 ден
• Хит апликацијата Talking Tom, сега може да ја имате во вашите раце без да ја трошите батеријата од телефонот.

Голем Talking Tom – детска играчка

549.00 ден
Talking Tom ќе ви донесе бесконечна забава во вашиот дом. Паметната интерактивна играчка е висока 30 cm. и има функција