Се прикажуваат сите 3 резултати

IKEA Tarendo Трпезариска маса

3,499.00 ден
Код на производ: 990.004.83 Карактеристики на производот > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна Димензии на производот: > Должина:

IKEA Tarendo Gunde Трпезариска маса со 4 стола

6,099.00 ден
Код на производ: 890.106.99 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса ( 990.004.83 ) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја:

IKEA Tarendo Adde Трпезариска маса со 4 стола

6,899.00 ден
Код на производ: 790.106.90 Карактеристики на производот: TARENDO трпезариска маса (990.004.83) > Материјал: челик, иверица, пластика > Боја: црна ADDE