Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA TJENA кутија со капак

569.00 ден
Код на производ: 904.673.29 Карактеристики на производот: Материјал: хартија Боја: сива – шарена Димензии на производот: Должина: 35 см Ширина:

IKEA TJENA Кутија со капак/ црна

649.00 ден
Код на производ: 204.692.99 Карактеристики на производот: > Материјал: хартија > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 35 см