Се прикажуваат сите 3 резултати

Tons Garden Нишалка гнездо 10079

8,849.00 ден
Шифра: 10079 Димензии: 195 x 95 cm Боја: Црна Материјал: Метална конструкција со цврста мрежа

Tons Garden Нишалка гнездо 10078

9,799.00 ден
Шифра: 10078 Димензии: 195 x 105 cm Материјал: Метална конструкција со бамбус

Tons Garden Нишалка гнездо 10077

10,599.00 ден
Шифра: 10077 Димензии: 195 x 105 cm Боја: Црна Материјал: Метална конструкција со цврста мрежа